Aabent Hus
Lørdag d. 28. sept. 2019 kl. 10-16,
i klublokalerne under Filstedvejens
skole, Filstedvej 16, Aalborg.
   


Aalborg Modeljernbane Spor 0 (1:45), AbMJ er med i arrangementet Modeljernbanedag Aalborg 2019. Arrangementet er et koordineret åbent hus arrangement for klubber i og omkring Aalborg der beskæftiger sig med tog og modeljernbaner. Arrangementet er koordineret af Ken Rosa fra modeltogsbutikken Hobbykæden.

Åbent hus arrangementet finder sted lørdag, den 28. september 2019 i tidsrummet 10 - 16.

AbMJ har for relativt nylig, på grund af byggeplaner, måtte flytte anlægget så det nu har til huse i rum under Filstedvejens skole, Filstedvej 16 i Vejgaard. Her opbygges et modelanlæg med landskab og bygninger med nordjysk forbillede. Det nye anlæg opføres med en udpræget grad af genbrug fra det gamle anlæg.

På AbMJ´s anlæg vil du finde kørende modeller med dansk såvel som udenlandsk forbillede og vi vil være i stand til at lave op rangeringer fra forskellige tidsepoker.

Vore lokaler finder du ved at gå venstre om bygningerne, følg flagene, indtil du ser AbMJ´s skilt der peger ned ad en kældertrappe. Hvis du alligevel er i tvivl så ring på et af følgende telefonnumre: 2787 5731 eller 2787 5740. Så henter vi dig.

Vi ser frem til at møde dig og vi har kaffe på kanden.


Til AbMJ hjemmeside